Gå en kurs hos Dramakvarnen!

 

Hos oss ges du möjligheten att upptäcka, utforska och utveckla din kreativa förmåga. Träffa andra likasinnade och upplev glädjen som finns i att skapa tillsammans. Med teaterns verktyg får du en djupare kunskap om dig själv och andra människor, och får ständigt öva dig i kommunikation och samspel. Gör som oss och låt dig inspireras av livet!

 

Våra pedagoger har flerårig erfarenhet av teater och teaterundervisning. Förutom klassisk teaterundervisning med hjälp av improvisation, dramaövningar och dramatiska texter erbjuder vi också vägledning för dig som vill söka högre eller längre utbildningar inom teater, söka jobb som skådespelare eller driva egna projekt. Det kan också hända att du som elev erbjuds att vara med i någon av våra egna uppsättningar.

 

Nedan finner du aktuella kurser och hur du söker till dem. Utöver det som utannonseras så skräddarsyr vi också kurser och workshops vid efterfråga. Vi kan också erbjuda privatlektioner inför auditions eller liknande. Frågor och intresseanmälningar sker till info@dramakvarnen.se

 

Grundkurs i teater 18+

 

Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på teater. Du har ingen eller liten erfarenhet och vill träffa andra kreativa själar. Vi jobbar mycket med improvisation och lek och tränar oss i spontanitet/fantasi, koncentration/beslutsamhet, scenisk framställning och rollgestaltning. Röst- och kroppsövningar tillkommer också.

 

STARTDATUM: 8/9 2016

TID: Torsdagar 18:00-19:30

ANTAL TILLFÄLLEN: 12

ANTAL PLATSER: 12

KURSLEDARE: Joakim Thelin

PRIS: 2000:-

ANMÄLAN: Ladda hem och fyll i denna fil: Anmälningsblankett Dramakvarnen och mejla till info@dramakvarnen.se. Vid färre än 6 deltagare blir kursen inställd.